Skriv ut den här sidan

Läkarmottagning

Hos oss

Bokning av tid som inte är akut eller annat ärende kan du göra helgfria vardagar klockan 7.30-16.30 samt fredagar klockan 7.30-12.

Hos oss får du hjälp av någon av våra många läkare. De flesta är erfarna specialister i allmänmedicin men vi har dessutom kompletterat med barnläkare och reumatolog.

Läs mer om vilka läkare som arbetar hos oss under fliken "Om oss" i startmenyn.

Vi erbjuder också våra patienter hjälp med ortopedtekniska hjälpmedel som t.ex skoinlägg, fotbäddar, bekvämskor etc via ett besök hos TeamOlmed som besöker oss torsdagar. Tid bokas in via besök hos sjukgymnast, medicinsk fotsjukvårdare eller läkare.

Återbud lämnas senast 24 timmar innan besöket på telefonnummer 08 718 73 20. Uteblivet besök debiteras.

 

Förnyelse av recept via telefon

Du talar in namn och styrka på ditt recept och hör vi inte av oss finns ditt recept på valfritt apotek efter 5 arbetsdagar. På så sätt behöver du inte sitta och vänta på att vi ska ringa upp dig.
Vill du förnya recept på sömntabletter eller starka värktabletter krävs det att läkaren får titta i din läkemedelsföteckning. Du ger ditt medgivande till detta om du lämnar önskemål om förnyelse via telefonen. Om du inte vill ge ditt medgivande måste du ringa och boka ett besök istället.

Telefonnummer: 08-718 73 20

Du kan också förnya recept genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Vill du veta mer klicka på länken nedan.