Skriv ut den här sidan

Värmdö rehab

Rehabilitering är ett samlingsnamn för olika insatser som kan behövas för att du som är, eller har varit sjuk eller skadad, ska återfå så mycket som möjligt av din funktionsförmåga för att kunna fungera så bra som möjligt.

Hos oss träffar du arbetsterapeuter, dietist, kiropraktor, logopeder och sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi har även ett neuroteam med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och logoped.

Vilken form av insatser du får beror på din skada eller sjukdom. Rehabiliteringen sker framförallt på vår mottagning i Gustavsberg, men hembesök kan erbjudas av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut/sjukgymnast och logoped vid behov.

Vi går tillsammans igenom dina problem och utifrån dem tar vi fram en gemensam rehabiliteringsplan där vi hjälper dig att nå dina mål.

Välkommen att kontakta oss via telefon eller webbtidbokningen på 1177 e-tjänster. För logoped krävs remiss, för övriga yrkesgrupper gäller inget remisskrav. 

Öppen hjälpmedelsmottagning för enklare hjälpmedel

Här kan du få bedömning av våra arbetsterapeuter för enklare hjälpmedel så som till exempel kryckor, duschpall, griptång eller rollator.

Öppettider

Onsdagar 13-14

TeamOlmed

I våra lokaler har TeamOlmeds ortopedtekniker mottagning varje torsdag som erbjuder till exempel skoinlägg, fotbäddar, bekvämskor etc. Du bokar själv en tid till dem efter besök hos din fysioterapeut/sjukgymnast, medicinsk fotterapeut eller läkare.